>>
Käsikirjoitus­kilpailun säännöt

Kilpailun tarkoitus ja painotukset

Kilpailulla etsitään uusia lyhytelokuvakäsikirjoituksia ja kirjoittajia. Kilpailun keskeinen tarkoitus on rohkaista uusia kirjoittajia löytämään oma äänensä, auttaa osallistujia kehittämään tekstiään ja kirjoittamistaitojaan. Valinnoissa painotetaan persoonallista ja rohkeaa otetta.

Kilpailukielenä on englanti, joten käsikirjoitukset tulee lähettää englanniksi.

Kuka voi osallistua?

18 – 25 -vuotiaat, kilpailumaissa (Suomi, Ruotsi, Norja) asuvat kirjoittajat.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta käsikirjoittamisesta.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Esikarsinnan kautta valitut finalistit osallistuvat kansainväliseen finaalitapahtumaan Ouluun, jossa työskentelykielenä on englanti.

Käsikirjoitustyöpaja Oulussa marraskuussa

Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin yhteydessä marraskuussa järjestetään käsikirjoitustyöpaja, jonne kaikki finalistit kutsutaan. Työpaja sijoittuu 19. – 21.11.2020 välille.

Oulussa finalistit pääsevät osallistumaan käsikirjoitustyöpajaan ja Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaaliin. Tapahtuman lopussa palkitaan kilpailun voittaja.

Työpajan työskentelykielenä on englanti. 

Kustannukset

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Finalisteille tarjotaan matkat finaalitapahtumaan Ouluun. Pakettiin sisältyvät matkat, majoitus, lämmin ruoka ja työpajan ohjelma.

 

Yhteystiedot

nosi@mediametka.fi